© 2014 - 2019, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranser - Penger og Gavekort
Kontakt oss
Om oss
Mest populære konkurranser
Konkurranse Guide
Konkurranse Guide
UNICEF-lotteriet
Annonse
Følg oss på facebook
Vinne penger
De fleste er nødt til å jobbe for pengene, men noen heldige sjeler kan leve lenge på gevinster i form av penger. Det å vinne penger utløser for de fleste en helt enorm glede, enten det skjer via Lotto, et skrapelodd eller via en helt tilfeldig konkurranse. Felles for alle konkurransene der man kan vinne penger, er at det finnes svært mange av de!

Man kan for eksempel levere en Lotto-kupong og krysse fingrene for at man skal klare syv rette og dermed vinne en stor sum med penger, eller man kan kjøpe et skrapelodd i butikken. Man kan delta i et uhøytidelig lotteri, eller spille på en automat. Det finnes mange måter å vinne penger på, og det beste med å vinne en pengepremie fremfor noe annet, er at du da helt sikkert får noe du har bruk for.

Mange som vinner noe i en tilfeldig konkurranse, velger å selge gevinsten ettersom de har vunnet noe de ikke har bruk for. Penger er noe de fleste har bruk for, så det å vinne penger er noe de aller fleste av oss sjeldent sier nei takk til. Kommer du over en slik premie, så er det bare å melde seg på med kryssede fingre! Vi anbefaler også Billån – AS Financiering - Norges beste billån
Konkurranseguide.no
Anbefalte nettsider
Konkurranseguide.no

Nye konkurranser kommer snart!