© 2014 - 2019, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no -
Vinn alt til babyen
SURVEY: VINN ALT TIL BABYEN! (VERDI: 30.000 KR.)
Mangler du en barnevogn, barnestol eller noe nytt barnetøy til babyen din? Vinn utstyr til babyen til en verdi av 30.000 kr!

>> Klikk her for sjansen til å vinne!

Kontakt oss
Om oss
Mest populære konkurranser
Konkurranse Guide
Konkurranse Guide
UNICEF-lotteriet
Annonse
Følg oss på facebook
Vinn alt til babyen! (verdi 30.000 kr)
Har du små barn, og allerede merket hvor dyrt det kan være å bli foreldre? Da skjønner vi deg godt, men heldigvis finnes det muligheter for å skaffe seg gratis barneutstyr.

For eksempel kan du vinne babyutstyr for hele 30 000 kroner, bare ved å delta på en enkel spørreundersøkelse!

Alt du må gjøre er å svare på spørsmål fra en av våre samarbeidspartnere. Undersøkelsen tar bare et par minutter å fullføre, og så blir du automatisk med i trekningen. Vår erfaring er at vinnersjansene i disse konkurransene er langt større enn "vanlige" konkurranser, ettersom det ikke er alle som tar seg tid til å svare på spørsmål!

Premien består altså av babyutstyr til en verdi for 30 000 kroner, og du som nybakt mor eller far har nok helt sikkert bruk for det du får her. Blant annet kan vi nevne utstyr som barnevogn, bæresele, flasker, vugge, regntrekk og bilsete. Og det er bare en brøkdel!

Det koster naturligvis ikke noe å delta i konkurransen, annet enn bittelitt tid og energi. Men dersom du skulle bli den heldige vinneren, så vil vi absolutt påstå at det er verdt det. Lykke til - vi krysser fingrene for deg!

*Denne konkurransen er avsluttet!
VINN ALT TIL BABYEN