© 2014 - 2019, KonkurranseGuide.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranseguide.no - Vinn premier på nett
BLI KVITT 100.000 KR. AV DIN GJELD!
SURVEY: BLI KVITT 100.000 KR. AV DIN GJELD!
Bli kvitt 100.000 kr. av din gjeld? Hvis du gir oss noen opplysninger om deg og din hverdag, gir vi deg muligheten for å vinne 100.000 kr

>> Klikk her for sjansen til å vinne!

Kontakt oss
Om oss
Mest populære konkurranser
Konkurranse Guide
Konkurranse Guide
UNICEF-lotteriet
Annonse
Følg oss på facebook
Bli kvitt 100 000 kroner av gjelden din!
Har du en eller annen form for gjeld på bolig, båt, bil eller forbruk? Da er du som nordmenn flest - vi er tross alt eksperter på å låne. Men hvor deilig hadde det ikke vært å bli kvitt denne gjelden, uten at du må nærmest løfte en finger? Vi viser deg hvordan du kan bli kvitt 100 000 kroner av gjelden din, bare ved noen få muse- og tastetrykk på datamaskinen din.

En av våre samarbeidspartnere behøver nemlig dine svar i en brukerundersøkelse, og som takk for hjelpen blir du automatisk med i trekningen om en premie på 100 000 kroner. Premien benyttes automatisk til å slette gjelden din, og for deg som har et vanlig boliglån kan det utgjøre 2-3 år av avdragene!

Alt du må gjøre er å svare på spørsmålene som stilles, noe som neppe tar mer enn et par-tre minutter. Vår erfaring er at vinnersjansene i slike konkurranser er langt større enn i andre konkurranser, ettersom mange ikke tar seg tid til å besvare slike undersøkelser. Derfor kan dette være nettopp din sjanse til å vinne stort!

100 000 kroner er dessuten en av de største konkurransepremiene vi har vært borti - noensinne. Vi har selv deltatt, og anbefaler definitivt at du gjør det samme!

Praktisk info
  • Konkurransen slutter 3. desember 2014 kl 24:00
  • Vinneren får pengene utbetalt i midten av desember

*Denne konkurransen er avsluttet!
BLI KVITT 100.000 KR. AV DIN GJELD!